AP Испитен распоред facebook twitter youtube

AP Испитен распоред

Едукативен центар АЛГОРИТАМ

AP Испитен распоред

Пријавувањето за АП испитите е од 1-ви до 25-ти март.

Пријавувањето може да го направите лично во гимназијата ПСУ Алгоритам Центар или на следниве меил адреси –

 info@algoritam.mk  ; majal@algoritam.mk

  • Еден пријавен АП испит за полагање чини 7.500,00 денари

  • Подготовка за еден АП испит чини 12.500,00 денари

  • Еден пријавен АП испит за полагање во доцниот тест период чини 10.500,00 денари

 

Кој може да се пријави за полагање на АР испити?

  • Сите мотивирани ученици од втора, трета и четврта година од ПСУ Алгоритам Центар.
  • Сите мотивирани ученици од втора, трета и четврта година од сите државни и приватни  средни училишта во Р. Македонија. 
                 

2014 AP Exam Regular Schedule

                 

2014 AP Exam Late Testing Schedule