TOEFL iBT facebook twitter youtube

TOEFL iBT® Test Centre

business templates

TOEFL iBT

ALGORITAM CENTAR is part of Educational Testing Service, the world's largest private educational testing and measurement organization.

ПСУ Алгоритам Центар од неодамна стана член на меѓународното семејство на ETS и се здоби со акредитација за изведување на меѓународни тест програми. Како официјален сертифициран TOEFL iBT® Test Centre Алгоритам ви овозможува квалитетно академско тестирање во современа компјутерска лабараторија која во потполност ги задоволува високите технолошки тековни стандарди за професионално тестирање. Тест центарот Алгоритам е достапен за сите граѓани на Р.Македонија и странците со привремен престој, ние работиме во согласност со меѓународната политика за еднаквост и рамноправен статус. Тимот на Алгоритам е отворен кон јавноста и на сите заинтересирани поединци и претпријатија им нуди професионална помош и соработка во процесот на постигнување напредок. Нашата мисија е да ви помогнеме побрзо и полесно да ја реализирате вашата цел, да ви овозможиме достапност до информации, и секако најважното ... успешна подготовка и полагање на тестот TOEFL iBT.

Наскоро Алгоритам тест центарот ќе започне со одржување на семинари и работилници на образовни теми, советувања за полагање на тестот TOEFL iBT а ќе ви понуди и други курсеви за меѓународно признати тестови.

Контакт

Гимназија Алгоритам
(02) 3116-750
Локација

Гимназија Алгоритам се наоѓа во строгиот центар на Скопје.
  БЦ Палома Бјанка 6-ти кат
Ул.Даме Груев бр.16