TOEFL iBT facebook twitter youtube

TOEFL iBT® Test Preparation

business templates

TOEFL iBT

ALGORITAM CENTAR is part of Educational Testing Service, the world's largest private educational testing and measurement organization.

TOEFL iBT® Test Preparation


ALGORITAM CENTAR

Подготовката за тестот е достапна во три нивоа кои се утврдуваат со полагање на прелиминарен тест. Едно ниво е во времетраење од 2 месеца.

Наставата ќе се одвива два пати неделно по 60 минути, во просториите на тест центарот Алгоритам.

Едукативниот центар Алгоритам овозможува и полагање на пред-тестови за откривање на вештините кои е потребно да се подобрат.

Цената за подготовка на едно ниво е 4.800,00 денари.

Цената за полагање на TOEFL iBT® тестот е 10.500,00 денари.

Цената за подготовка на пред-тест е 1.000,00 денари.

За сите организации кои ќе пријават над десет кандидати следува дополнителен попуст за подготвителната TOEFL настава.

TOEFL_Tips

Become you.
You can be anything and study anywhere with the TOEFL®test.


Понуда за TOEFL.pdf
TOEFL iBT candidate M.Z.pdf

Контакт

Гимназија Алгоритам
(02) 3116-750

Локација

Гимназија Алгоритам се наоѓа во строгиот центар на Скопје.
  БЦ Палома Бјанка 6-ти кат
Ул.Даме Груев бр.16